Berichten uit de politiezone Sint-Gillis-Waas - Stekene (05-05-2008)

SINT-GILLIS-WAAS. Op donderdag 1 mei merkte de politie in de Potterstraat een voertuig op dat vooraan geen nummerplaat had. Bij controle bleek het voertuig niet ingeschreven, niet verzekerd en niet gekeurd te zijn. De politie stelde een proces-verbaal op.

 

Dpnderdagavond, 1 mei 2008, verloor rond 20u30 een bestuurder in de Bagonielaan de controle over zijn stuur.
De bestuurder blies positief bij een ademtest.

 

Donderdag betrapte de politie rond 21u30 in de Kerkstraat een bromfietsbestuurster op rijden onder invloed van alcohol. De bestuurster blies positief bij een ademtest. Op last van het parket kreeg ze vijftien dagen stuurverbod. Tevens kon de bestuurster geen geldig verzekeringsdocument voorleggen. Haar bromfiets werd in beslag genomen.

 

Gisteren reed in de Gentstraat in Sint-Gillis-Waas een voertuig van zijn oprit en raakte een fietser. De fietser werd lichtgewond.

 

STEKENE. Op het Oost-Eindeken in Stekene botsten woensdagochtend rond 9u31 twee personenwagens tegen elkaar. Er was enkel blikschade.

 

Zondagmiddag merkte een bestuurder in de Trompstraat te laat op dat de auto voor hem stilstond. Bij het uitwijken van het stilstaande voertuig raakte hij een voertuig uit de tegengestelde richting. Er was enkel blikschade. (mb)