Stekene in pilootproject digitale belastingsaangifte 2007

ImageSTEKENE. Ook de inwoners van Stekene zullen binnenkort hun belastingsbrief in de bus krijgen. Wie dat wenst, kan zich bij het invullen van de aangifte laten bijstaan door door ambtenaren van de Dienst Controle Belastingen Sint-Niklaas 3 (FOD Financiën).

 

Dit jaar wil de belastingsadministratie tijdens de twee zitdagen in Stekene de aangiften in het Taxon-Web-systeem inbrengen. Dit betekent dat ieder dossier via internetverbinding rechtstreeks kan ingebracht en afgewerkt worden. Het gemeentebestuur stelt voor deze service gratis drie computers, één printer en een internetverbinding ter beschikking van de drie FOD-ambtenaren. Deze service van de FOD-administratie is nieuw en wordt opgezet met geïnteresseerdegemeentebesturen.

 

De twee zitdagen zijn gepland in de raadzaal van het Gemeentehuis in de Stadionstraat 2 op donderdag 5 juni 2008 vanaf 9u30 tot 12 u en vanaf 13u30 tot 15u30 en op donderdag 19 juni 2008 vanaf 9u30 tot 12 u en vanaf 13u30 tot 15u30. (mb)

 

Lees ook:

SINT-GILLIS-WAAS. Binnenkort valt de gevreesde bruine belastingsenveloppe in de bus.  Voor wie niet wijs geraakt uit de ingewikkelde formulieren hoeft geen schrik te hebben. In de gemeente...