Taalstage in Schongau

SINT-NIKLAAS.Na de winteruitwisseling van februari jongstleden, organiseert Schongau, de Duitse zusterstad van Sint-Niklaas, van 18 tot 24 mei 2008 een taalstage voor 7 inwoners uit elk van haar zustersteden. Het thema van deze stage is 'de historische stad'. De formule is eenvoudig én aanlokkelijk: in de voormiddag ontvangt men taallessen op niveau, ’s namiddags staan allerlei uitstappen op het programma. Het verblijf gebeurt in een gastgezin.

 

De kostprijs voor deelname bedraagt 290 euro plus verplaatsingskosten. Na afloop betaalt het stadsbestuur van Sint-Niklaas 1/4 van de reiskosten terug, aangevuld met een waarderingstoelage van 2,50 euro per tussenliggende dag (dag van vertrek en terugkeer niet inbegrepen).

 

 Wie interesse heeft, kan een gemotiveerd verzoek indienen bij de cel internationale samenwerking, stadhuis Sint-Niklaas, Grote Markt 1.  Voor meer informatie kan men terecht op tel .: 03 760 91 37 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (R.D.)

 

Lees ook:

ColmarSINT-NIKLAAS. Al meer dan 40 jaar heeft de stad nauwe banden met de zustersteden waaronder Abingdon in Groot-Brittannië en Colmar in Frankrijk. Tweejaarlijks organiseren deze steden ofwel...