Temse zoekt twee stadswachten

ImageTEMSE. Omdat de federale overheid de aanwerving van stadswachten stimuleert en financiert, wil het gemeentebestuur twee gemotiveerde stadswachten, man of vrouw, in dienst nemen in contractueel verband. De kandidaten moeten lichamelijk geschikt zijn, een diploma hebben van hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld en moeten in aanmerking komen voor een startbaanovereenkomst. D.w.z. dat de kandidaten jonger moeten zijn dan 26 jaar.

Verder moeten kandidaten ook een bewijs van goed zedelijk gedrag afleveren, slagen voor een selectieproef en bereid zijn om na de aanstelling de vereiste opleiding te volgen. De kandidaat-stadswacht moet ook bereid zijn te werken met een variabel uurschema, inclusief avond- en weekendwerk.

 

De functie van stadswacht in Temse komt neer het uitvoeren van preventie van diefstal van en uit voertuigen en ook inbraakpreventie hoort er bij. Ze moeten ook overlast en vandalisme bestrijden. Stadswachten kunnen ook ingezet worden als gemachtigd opzichter. Aanvankelijk voeren ze dus taken en opdrachten uit in het kader van de criminaliteitspreventie met op termijn uitbreiding naar werkzaamheden in het kader van administratieve sancties.

 

Wie interesse heeft moet contact opnemen met de Personeelsdienst, uiterlijk op 8 februari  en dat is op AC De Zaat, Frans Boelplein 1, loket 13 telefoon: 03 710 12 20 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Rolf Duchamps)