Werken aan kruispunt N16 - Doornstraat - Gasthuisstraat

TEMSE. Op maandag 4 februari starten de werkzaamheden aan het kruispunt N16 - Doornstraat - Gasthuisstraat. De aanpassingswerken kaderen in het programma voor het wegwerken van de gevaarlijke punten en wegvakken in Vlaanderen. Het project wordt in drie fasen uitgevoerd, gespreid over 70 werkdagen. Gedurende de werken blijft verkeer langs de N16 van en naar de Scheldebrug in beide richtingen verzekerd. Voor de werken aan de zijde Doornstraat en Gasthuisstraat wordt een wegomlegging voorzien voor het doorgaand verkeer.

 

 

Tijdens de werken aan kant van de Doornstraat verloopt het verkeer vanuit Doornstraat richting centrum Temse: Beekstraat - Veldstraat (enkelrichting) - Verbindingsstraat - Vooruitgangstraat.


Vanuit Doornstraat richting Krijgsbaan (N419): Beekstraat - Veldstraat (enkelrichting) - Spoorweglaan - Parklaan - Krijgsbaan (N419)


Vanuit centrum Temse/Krijgsbaan (N419)/N16 richting Doornstraat: N16 - Hoogkamerstraat - Eigenlostraat - Eigenlo - Doornstraat

 

Tijdens de werken aan kant van de Gasthuisstraat verloopt het verkeer vanuit N16 / Doornstraat / Krijgsbaan (N419) richting Gasthuisstraat: N16 - afrit Temse - Vrijheidsstraat - Nijverheidsstraat -Vooruitgangstraat - Gasthuisstraat


Vanuit Gasthuisstraat/centrum Temse richting Doornstraat: Vooruitgangstraat - Verbindingsstraat - Veldstraat (enkelrichting) - Beekstraat - Doornstraat. (R.D.)