Beverenaar Peter Van De Velde succesvol kapper in Beverly Hills

Image
Peter Van De Velde
BEVEREN/L.A (USA). Maandagavond  bracht TMF in het programma L.A. Baby een beeldverslag over het succes van de Beverse kapper Peter Van de Velde in Hollywood -Beverly Hills. Drie weken geleden opende daar het nieuwe Kim Vo Beverly Hills Salon waar Peter Artistic Cutting Director is. Op 10 december gaat het Vegas Salon in Las Vegas open en ook daar zal hij regelmatig aanwezig moeten zijn als Artistic Director. In die functie is de Beverenaar verantwoordelijk voor alles aangaande nieuwe lijn, shows, tv e.d. Vorige week was hij in New York voor een fotoshoot en twee dagen later in Las Vegas voor audities om kappers aan te nemen. Er waren 289 kandidaten en amper 5 bleven over.
Maandag stond Peter zelf dan weer voor de tv-camera’s in Los Angeles en zondag is hij in Las Vegas waar hij twee dagen aan opnames werkt voor een tv- promofilm over het Vegas Salon dat in december opent.
Op TMF kwam ook een reeks van filmsterren in beeld wiens haren door Peter worden bewerkt. Het  programma L.A.Baby wordt zondag 28 oktober om 18u nog eens herhaald op TMF.