Berichten van de lokale politie

Een bedrijf in de Nieuwlandstraat in Melsele kreeg de laatste dagen meerdere malen nachtelijk bezoek. In de loop van het weekend van 8 en 9 september werd een onbekende hoeveelheid koper gestolen en in de nacht van maandag
op dinsdag werd opnieuw een hoeveelheid koper klaargelegd om te stelen. Om een nog onbekende reden is dit niet gelukt.

In een woning in de Guldenvliesstraat in Melsele werd een inbraak vastgesteld. De feiten gebeurden tussen zondagmorgen 09/09/2007 en dinsdagmorgen 11/09/2007. De dader kwam via de voordeur binnen. Hij sloeg het glas stuk. Er werden o.a. plamuurmessen, een slijpschijf en een boormachine gestolen. Ook werden er overal in de woning beschadigingen aangericht en graffiti op de muren gespoten.

Woensdag 12/9 tussen 6 en 17u werd in twee wagens, die geparkeerd stonden in de Bergstraat in Haasdonk, ingebroken. Er werden een autoradio/cd-speler en een GPS-toestel gestolen.

Tom N. uit Temse week woensdag omstreeks 16u30 met zijn bromfiets in de Oude Zandstraat in Beveren uit voor een bus. Hij kwam ten val en licht gekwetst aan de hand.

Uit een voertuig, dat van dinsdagavond tot donderdagmiddag geparkeerd stond op een private parking achter een bedrijf op de Grote Baan in Melsele, werd een GPS-toestel gestolen.

Op de parking van de school in de Sint-Elisabethstraat in Melsele werd donderdagnamiddag een handtas gestolen uit een auto. In de tas zaten ondermeer een portefeuille met persoonlijke papieren en geld, GSM en autopapieren.

Vrijdag 14 september in de vroege ochtend hebben onbekenden ingebroken in een woning in de Spoorweglaan te Melsele. Ze forceerden een deur doch er werd niets ontvreemd.