Krokante Streekgerechten op een bedje van Wase creativiteit

WAASLAND. Eerder dit jaar organiseerde Toerisme Waasland voor het zesde jaar op rij de regionale Streekgerechtenwedstrijd. In deze wedstrijd maakt het publiek kennis met de kwaliteit van de Wase restaurants en met de veelzijdigheid van de streekeigen producten. In de categorie hoofdgerecht won restaurant ?t Korennaer uit Nieuwkerken met  "Botermals paardenvlees met wok van asperges en jus van Waase Wolf". In de categorie nagerecht won restaurant Malpertus uit Sint-Niklaas met "Zacht amandelkoekje met chiboust van advocaat, hoeve-ijs en zomerbessen onder een krokantje".
De gerechten van alle deelnemers zijn gebundeld in het boek "Eigenzinnige gerechten uit het Waasland, Streekgerechtenwedstrijd 2007?. Het boek is gratis verkrijgbaar bij Toerisme Waasland op de Grote Markt 45 in Sint-Niklaas. Toerisme Waasland is bereikbaar op 03/760 92 62 of via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..