Aanplakborden voor socio-culturele activiteiten

SINT-NIKLAAS. Het stadsbestuur heeft beslist om nog in 2007 aanplakborden te voorzien voor affichage van activiteiten van lokale verenigingen. Hiermee komt de stad tegemoet aan een oude vraag van lokale organisatoren en adviesraden om meer promotiemogelijkheden te cre?ren voor socio-culturele activiteiten.

Van de bestaande staketsels met aankondigingborden worden er zeven aangepast met het oog op affichage. Daarnaast worden er zeven nieuwe aanplakborden geplaatst. Zo worden er in totaal 14 locaties gecre?erd voor affichage. Het betreft de volgende plaatsen: Hendrik Heymanplein, Vijfstraten ? Singel, Hofstraat, Belseledorp, De Klavers (Belsele), Dries Sinaai, Ten Bos Nieuwkerken, Kruisstraat (gevel academie-bibliotheek), Sinbad, Nieuwe Molenstraat (begin fietspad Pietje Waaspad), Noordlaan (kant Vijfstraten), De Ster (ingang Brokkelinck), De Witte Molen (straatkant) en Walburgstraat (fietsenstalling stadspark).

Om gebruik te maken van dit systeem kunnen verenigingen hun affiches afgeven op de cultuurdienst of in de deelgemeentehuizen. De stadsdiensten zullen de affiches gratis aanplakken. Verenigingen mogen zelf niet aanplakken, om overplakking en chaos op de borden te voorkomen. Na zes maanden zal het systeem worden ge?valueerd. Wanneer de borden worden geplaatst wordt later meegedeeld.