Clouseau topper op Beverse Feesten

BEVEREN. Vorig jaar noteerden de organisatoren van de Beverse Feesten voor de eerste keer een aanzienlijk verlies. Oorzaak hiervan was vooral het nieuwe openluchtpodium aan CC Ter Vesten dat gedurende drie dagen geplaagd werd door het slechte weer en dito regenbuien. Voor dit jaar besliste organisator Patrick Van Duyse, in samenspraak met het Beverse gemeentebestuur, om twee belangrijke wijzigingen door te voeren.

Zo wordt het openluchtpodium voortaan een tent-gebeuren met een open karakter. In een grote tent van 40 meter op 60 meter zullen gedurende vier dagen tal van groepen optreden. Op vrijdag 17 augustus komt er een groots opgezette fuif, zaterdag 18 augustus wordt de festivaldag. De eerste namen hiervoor worden binnenkort bekend gemaakt en op zondag 19 augustus wordt er een gratis muliculturele happening georganiseerd. De Beverse Feesten blijven echter een tiendaagse waarbij van vrijdag 17 t/m zondag 26 augustus de tent op de Grote Markt bol staat van activiteiten, voornamelijk muzikale optredens.


Clouseau op dinsdag 21 aug. Wie er zeker bij zijn op de editie 2007 zijn de broers Wauters. Clouseau is van de partij op dinsdag 21 augustus waar ze 's avonds in concert exclusief voor het Waasland (enkel op de Lokerse Feesten zijn zij ook van de partij) optreden. Het wordt de topdag van de Beverse Feesten 2007. Tickets kunnen vanaf nu gereserveerd worden. In voorverkoop kosten kaarten 15 euro. Aan de kassa betaal je 20 euro.

 

Info & tickets: info@beversefeesten. be of 0475/66.09.65 (www.beversefeesten.be, vanaf mei)