Beveren trekt kopers van buiten Beveren aan

BEVEREN.De voortrekking van de eindejaarsactie van de Beverse handelaars werd gedaan door deurwaarder De Belder. Alle 64 winnaars werden persoonlijk verwittigd. Zij kregen reeds een aankoopcheque van 25 euro. Zij werden uitgenodigd om vrijdagavond deel te nemen aan de trekking van de hoofdprijzen. Deze hoofdprijzen bestaan uit aankoopcheques van respectievelijk tienmaal 250 euro, vijfmaal 500 euro, ??nmaal 1.250 euro en twee super-gelukkigen met elk een grote pot van 2.500 euro.

Deze trekking gaat door in de showroom van Garage Houttequiet in het bijzijn van Heidi Beck, de nieuwe schepen Middenstand. Daarna wordt hen een receptie aangeboden om hun vreugde te delen samen met de handelaars. De winnaars zullen als eerste vernemen wat de handelaars van plan zijn om hun klanten te verrassen op Valentijn. Het wordt iets heel bijzonders.

"Wij zijn blij te zien dat 40% van de winnaars van buiten Beveren zijn", zegt Johan De Bock, voorzitter van de vereniging Aangenaam Winkelen Beveren, "Dat bewijst de grote aantrekkingskracht van Beveren. Ook nu weer heeft Beveren zijn titel Het grootste winkeldorp van Vlaanderen, waar het gezellig winkelen is en waar men nog meestal bediend wordt door de eigenaar, waargemaakt."

De winkeliers van Beveren zitten niet stil. Van 1 tot en met 14 februari kan elke klant meedoen met de Valentijnactie en kans maken op ??n van de vijf citytrips. En op 10 februari viert het centrum 'Dag van het DKO' met concertjes her en der in de winkels.