Berichten van de lokale politie (25-11-2006)

BEVEREN. Op het kruispunt Torenstraat-Grote Baan in Melsele kwam het donderdagmorgen 23 november iets na 8u tot een aanrijding tussen een bromfietsster en een personenwagen. De bromfietsster Shirley V.V. werd gewond aan de linkerknie.

Op de Melseledijk in Kallo, op de brug over de expresweg, kwam donderdag rond 14u een voertuig in botsing met het laatste voertuig dat voor de verkeerslichten stond, waardoor dit voertuig tegen zijn voorligger botste. Door de klap werd de bestuurder van de middelste wagen, A.E. uit Sint-Niklaas, licht gewond.

Van een zaak in rookwaren, op de hoek van de Vrasenestraat en de Grote Markt in Beveren, werd vrijdagmorgen 24 november rond 4u een raam stukgegooid. Door de ontstane opening graaide de dief twee dure aanstekers mee vanuit de etalage.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd gepoogd een auto te stelen, die geparkeerd stond op de carpoolparking langs de Melseledijk in Melsele, wat echter mislukte. De dieven gingen aan de haal met allerlei werkmateriaal uit de auto.