Berichten van de lokale politie (17-11-2006)

BEVEREN. Op 15 november hield de lokale politie van Beveren snelheidscontroles. Tussen 9u44 en 10u37 stond de flitser in de Brandstraat ter hoogte van huisnummer 92. Er werden 51 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 6 te snel reden. Tussen 10u50 en 11u37 werd geflitst aan het Zillebeek, ter hoogte van huisnummer 108. Er werden 222 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 21 te snel.

 

In de nacht van 14 op 15 november werd ingebroken in verschillende auto's in Melsele en Kallo, nl. in de Schoolstraat, Melseledijk, Gaverlandstraat, Beverse Dijk, Sint-Pietersstraat en Melkaderlaan. Er werden o.a. een GPS, boorddocumenten, een GSM- carkit en een PDA ontvreemd.<

In de nacht van 15 op 16 november werd in het containerpark in de Schaarbeekstraat in Melsele een dief op heterdaad betrapt. De man werd aangehouden.

Woensdag 15 november rond 15u kwamen 2 voertuigen in aanrijding op de Oude Zandstraat in Beveren. Bestuurder Chris V. uit Beveren werd licht gewond.

Op de Grote Baan in Melsele botsten woensdagavond rond 20u30 2 voertuigen. Beide bestuurders, Tom V.S. uit Beveren en Ayman E.S.A.  uit Puurs, werden hierbij gekwetst.

In een appartementsgebouw langs de Grote Baan in Melsele werd donderdag 16 november in de loop van de dag ingebroken. Het gelijkvloerse appartement werd doorzocht, maar er werd niets gestolen.

Donderdagavond iets voor 19u verloor Wilfried VDV uit Beveren op de Pillendijk in Kieldrecht de controle over zijn stuur en kwam in de gracht terecht. Betrokkene werd lichtgekwetst overgebracht naar het ziekenhuis.