Berichten van de lokale politie (13-11-2006)

Op de terreinen van een transportfirma in de Nieuwlandstraat te Melsele verschaften onbekenden zich vrijdagnacht toegang tot een loods en en een bureel. Alles werd doorzocht, maar er werd niets ontvreemd.

Zaterdag 11 november stelden bewoners van de Soldatendreef in Beveren, na een dagje uit, een inbraak vast in hun woning. De ganse woning werd doorzocht, maar er werd niks gestolen.

In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 november werd aan de tramterminus in Melsele ingebroken in 2 auto's. Van beiden werd een zijruit ingeslagen. Er werden een jas, een PSP-zakcomputer en een GPS-toestel ontvreemd.

Nog in de nacht van 11 op 12 november werd van een oprit van een woning in de Schuttershofstraat in Beveren een aanhangwagen gestolen.

De wagen van Kristine D.B. werd vrijdagmorgen 10 november rond 8u op het kruispunt Oude Dorpsstraat-Nieuwe Baan in Vrasene in de flank gegrepen door een vrachtwagen. Hierbij werd haar zoontje, dat bij haar in de wagen zat, gewond.

Zaterdag 11 november rond 18u werd fietster Babette V.M aan de oversteekplaats ter hoogte van het rondpunt aan de Polenlaan in Beveren aangereden door een personenwagen. Ze werd hierbij gekwetst aan haar been.

Zondagmiddag rond 13u raakte op de terreinen van het Deurganckdok in Doel de bestuurder van een quad, Wim G., gewond toen hij een opgespoten dijk probeerde op te rijden en daarbij over de kop ging. Hij kreeg hierbij de quad op zijn dijbeen.