Vlaanderen krijgt musicalschool

Vanaf april 2006 opent de 'Musicalschool Vlaanderen' zijn deuren.  Het opleidingscentrum zal professionele musicalopleidingen aanbieden aan jongeren tussen 10 en 16 jaar.  Daarnaast wil het centrum, vanuit zijn Gentse vestiging, ook tal van workshops en stages aanbieden aan jong Vlaams talent.  Momenteel kan Musicalschool Vlaanderen al rekenen op een groot aantal leerlingen uit de overige opleidingen van Funkfactory VZW, maar de school wil toch zijn deuren openzetten voor nieuw jong talent.
 
Jongens en meisjes, tussen 10 en 16 jaar, die talent hebben voor zingen, acteren en dansen en daarnaast ook de ambitie hebben ooit iets te doen in theater zijn welkom. Na een korte auditie biedt Musicalschool Vlaanderen een kwalitatieve opleiding, geleidt door professionele acteurs, musicalacteurs, choreografen en zangdocenten. 
 
Ge?nteresseerde jongeren kunnen reageren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474/428 749.  Eind maart is er een eerste auditie in Gent.