Berichten van de lokale politie (27-03-2006)

Tijdens de nacht van donderdag 23 maart op vrijdag 24 maart gebeurden te Melsele zes inbraken in voertuigen. Telkens werd een portier geforceerd en de autoradio ontvreemd. Ook tijdens de volgende nacht, van vrijdag op zaterdag, werd in Melsele in een voertuig ingebroken.

Op vrijdag 24 maart hield de lokale politie snelheidscontroles in de Perstraat. Tussen 18u56 en 19u52 werden 87 voertuigen gecontroleerd. Er reden 4 voertuigen te snel.

Zaterdagavond 25 maart werd een man door onbekenden van zijn portefeuille beroofd in de Stationsstraat in Beveren

Zaterdag 25 maart omstreeks 02.43 uur gebeurde een verkeersongeval aan de Heirbaan in Melsele. Pascale L. uit Haasdonk verloor er de controle over het stuur van haar personenauto en kwam tegen een betonnen paal terecht. Zij werd hierbij zwaar gewond.

Zaterdag 25 maart omstreeks 16.50 uur gebeurde een verkeersongeval aan de Provinciale Baan in Vrasene. Motorfietser Steven G. uit Beveren kwam er in aanrijding met de personenauto bestuurd door Carolus V. uit Antwerpen. Steven G. werd hierbij licht gewond.

Zaterdag 25 maart omstreeks 16.50 uur gebeurde een verkeersongeval aan het Zillebeek in Beveren. Kenny V. uit Vrasene kwam er met zijn personenauto in aanrijding met bromfietser Domien V.M. uit Beveren. Domien V.M. werd hierbij licht gekwetst.

Zaterdag 25 maart omstreeks 17.30 uur gebeurde een verkeersongeval aan de Albert Panisstraat in Beveren. Drie personenauto?s kwamen er met elkaar in aanrijding. Bestuurders Erik D.S. uit Antwerpen en Anna R. uit Beveren werden niet gewond. In het derde voertuig werden de bestuurder Kristof V. en zijn passagier Hilde V.A., beiden uit Beveren, licht gewond.

Zaterdag 25 maart omstreeks 22.40 uur gebeurde een verkeersongeval aan de Nieuwe Baan in Vrasene. Luc O. uit Kieldrecht kwam er met zijn personenauto in aanrijding met voetganger Gunther F. uit Vrasene. Gunther F. werd hierbij licht gewond.      

Op maandag 27 maart hield de lokale politie snelheidscontroles in de Glazenleeuwstraat. De controlepost stond tussen 9u29 en 10u28 opgesteld ter hoogte van huisnummer 157. Er werden 228 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 7 te snel.
Tussen 10u37 en 11u36 werd geflitst in de Dijkstraat, ter hoogte van huisnummer 73. Er werden 394 voertuigen gecontroleerd. Slechts 1 bestuurder hield zich niet aan de maximum snelheid.