Nieuwe fit-o-meter in recreatiepark De Ster

SINT-NIKLAAS. Op donderdag 22 mei wordt de nieuwe fit-o-meter in het recreatiepark De Ster in gebruik genomen. Dat zal gebeuren door atlete Hanna Mariën, die geselecteerd is voor de Belgische estafetteploeg 4 x 100 m voor de Olympische Spelen in Peking.

 

De sprintster is lid van AC Waasland nadat ze vroeger bij Olse Merksem en AC Lierse was aangesloten.Ze woont in Borsbeek en wordt getraind door Patrick Himschoot.


Uit een bevraging via de site van Het Nieuwsblad kwam de 25-jarige Hanna Mariën als de meest sexy sportvrouw naar voor. Ze klopte Kim Gevaert. Er is dus schoon volk aanwezig dondernamiddag op De Ster, om 16u45.(Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

Hanne Marien geeft het voorbeeld aan schepen Marc Heynderickx en directeur Kockelberg van het Recreatiepark De Ster.SINT-NIKLAAS. Niemand minder dan sprintster Hanna Mariën, de atlete van AC...

ZWIJNDRECHT. In zitting van 12 mei 2009 besliste het college van burgemeester en schepenen om het om het binnengebied van de Adhemar Borinstraat, waar vroeger het voetbalveld van Sparta was, een...