Nieuws van de politie Beveren, Sint-Gillis-Stekene op 24.08

Het laatste nieuws over ongevallen inbraken en een overzicht van de voorbije week in de zone Sint-Gillis-Waas-Stekene.
De lokale politie van Beveren moest dinsdagmorgen naar de Oude Zandstraat in Beveren waar rond 10 voor 9 een verkeersongeval was gebeurd.De fietsster Kirsten H. uit Sint-Niklaas kwam in aanrijding met een personenauto bestuurd door Maria V.D.B. uit Beveren. Kirsten werd hierbij licht gewond.
In Sint-Gillis was de lokale politie van dienst in de Kerkstraat waar een achteropkomend voertuig een voertuig aanreed dat links wou afslaan. Niemand werd hierbij gekwetst.
In de Sluisstraat te De Klinge hebben onbekenden een som geld vervreemd nadat zij toegang tot de woning verschaften via een venster dat niet goed afgesloten was.
In de Hamerstraat in Stekene brandde een loods volledig uit. De brandweer kwam ter plaatste en bluste de brand maar de schade is groot.
In de Molenbergstraat te Stekene, werd een wagen licht beschadigd toen hij een loslopende hond had aangereden.
De lokale politie van de zone Sint-Gillis- Stekene maakte ook een overzicht van de afgelopen week van 14 tot 18 augustus.  Ze controleerde 671 voertuigen op snelheid. 17 voertuigen of 2,53 %, reden meer dan de toegelaten snelheid en kregen hiervoor een proces-verbaal.
De lokale politie voerde ook snelheidscontroles met onderschepping uit. Hierbij werd er ??n onmiddellijke inning uitgeschreven.  Drie bestuurders reden onder invloed van alcohol en kregen een rijverbod voor zes uur.
Dertien onmiddellijke inningen Voor het niet dragen van de veiligheidsgordel werden 13 onmiddellijke inningen uitgeschreven. 3 pv's waren voor hinderlijk of foutief parkeren. Verder waren er ook 3 voertuigen niet gekeurd en 1 bestuurder had geen rijbewijs of identiteitskaart bij
Omdat hij niet op het fietspad reed kreeg 1 bromfietser een onmiddellijke inning. Tenslotte had de lokale politie van de zne Sint-Gillis-Stekenr ook oog voor het negeren van een verkeerslicht en een plaats waar verboden toegang gold. Er werden onmiddellijke inningen uitgeschreven. (Fvdv)