Politienieuws Beveren en Sint-Gillis-Stekene, met ongevallen en inbraak.

Zondag 21 augustus rond 17.30 uur gebeurde een verkeersongeval aan het Doornpark te Beveren. Een personenauto bestuurd door Ellen V. uit Beveren kwam er in aanrijding met motorfiets bestuurd door Franky B. eveneens uit Beveren. Franky werd hierbij licht gekwetst. In de Zandstraat te Sint-Pauwels trof de lokale politie een voertuig aan en bij controle bleek dat het voertuig niet was geschouwd.
In de Heerweg te Sint-Pauwels, moest een voertuig uit te wijken voor een tegenligger. De bestuurder raakte de controle over het stuur kwijt en kwam tegen een boom terecht. De chauffeur van de tegenligger zette zijn weg verder en pleegde vluchtmisdrijf. Nog in Sint-Pauwels, in de Potterstraat,  slipte een voertuig tegen een vangrail en kwam tot stilstand tegen de zijgevel van een woning. De bestuurder raakte lichtgekwetst en de woning werd beschadigd.
In de Zwanenhoekstraat te Sint-Gillis-Waas trof de lokale politie een bestuurder aan die reed onder invloed van alcohol. Deze legde een positieve ademtest af. Op last van het parket werd zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken. In de Holstraat  reed een bestuurder tegen een hek dat geplaatst werd wegens wateroverlast op de rijbaan. Er werd niemand gekwetst.
In de Hulsterstraat-Zuid in Stekene reden twee voertuigen frontaal tegen elkaar. Er werd niemand gekwetst. In de Felix Timmermanslaan hebben onbekenden ingebroken in een woning en ontvreemdden enkele waardevolle zaken. De lokale politie onderzoekt de zaak verder? (Fvdv)