Nieuws Lokale politie Beveren en Sint-Gillis-Stekene op 18.08

Woensdagmorgen 17augustus omstreeks 8.45u gebeurde een verkeersongeval met gekwetste op de Gentseweg te Beveren. De motorfietser Christophe D. uit Beveren kwam er in aanrijding met de vrachtwagen bestuurd door Jimmy L. uit Beveren. De motorfietser werd hierbij licht gewond.
Woensdagnamiddag rond 15.10u  gebeurde een verkeersongeval aan het kruispunt kruispunt Tassijnslaan met Stuurstraat. Fietsster Maria M. uit Vrasene kwam in aanrijding met de fietser Rony V.L. uit Kruibeke. Maria M. werd hierbij zwaar gewond.
In Stekene deed zich een ongeval voor ter hoogte van het kruispunt Baggart-Zuid en Burchtakker. Een bromfietser botste er met een motorfietser. Ze werden beiden zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie van de zone Sint-Gillis-Stekene gaf ook een overzicht van de week van 4 tot 11 augustus. Er werden 5  onmiddellijke inningen uitgeschreven voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. 2 onmiddellijke inningen waren voor het hinderlijk en gevaarlijk parkeren. 3 voertuigen waren niet geschouwd en 1 niet ingeschreven en de bestuurders kregen een pv. E?n voertuig was niet verzekerd. Het voertuig werd in beslag genomen.
1 proces-verbaal werd uitgeschreven voor het sturen onder rijverbod en het bevuilen van het wegdek. Tenslotte was er ook 1 onmiddellijke inning voor het negeren van een verkeerslicht(Fvdv)