Melselenaar lanceert tweede fantasyroman ‘VuurZee’

BEVEREN. Onlangs verscheen ‘VuurZee’, het tweede boek in de VuurSaga-trilogie van de Melseelse auteur Tony P. Morgan. De fantasyroman voor lezers vanaf 15 jaar is uitgegeven bij Godijn Publishing. 

Na ettelijke musicalscripts waagde de schrijver zich twee jaar geleden aan een volwaardige roman binnen het genre van de ‘high fantasy’. Het boek werd goed onthaald en is intussen aan zijn tweede druk bezig. Ondertussen bleef de auteur verder schrijven aan het vervolg waarnaar zijn lezers uitkeken. 

het verhaal

Elf jongeren met magische krachten staan aan de start van de Zevenslag, de ultieme test van strijd, moed en vriendschap. Het leiderschap van de Republiek staat op het spel. Moria is de gedoodverfde favoriete, maar wanneer de valse predikant Luthar Sant de macht naar zich toetrekt en de wedstrijd een geheel onverwachte wending neemt, is niets nog zeker. 

In ‘VuurZee’ staan spanning en avontuur centraal in een vindingrijke fantasiewereld die heel wat gelijkenis vertoont met onze maatschappij en de actualiteit. Thema’s zijn de valkuilen van democratie, gelijke kansen en de universele zoektocht van jongeren naar wie ze zijn en wat hun rol is in de wereld. Garant voor uren spanning en daardoor het perfecte eindejaarsgeschenk.

Het boek kost €27,99, de E-book €9,99 en is verkrijgbaar via godijnpublishing.nl. Dit najaar staan signeersessies gepland bij lokale boekhandels. De auteur zal ook te vinden zijn op fantasy- en boekenbeurzen en tal van kerstmarkten in onder andere Zwijndrecht, Bazel en Belsele. (mb, foto: ©  Tony P. Morgan)

© Tony P. Morgan

 

Lees ook:

BEVEREN. De Melseelse auteur Tony P. Morgan waagt zich met ‘Vuurcirkel’ na verschillende musicalscripts aan een eerste roman.  In het boek staan avontuur, spanning en verbeeldingskracht centraal....