Lokerse Tienerfuif krijgt laser editie 

LOKEREN. Op vrijdag 1 maart organiseren de diensten Sport en Jeugd van Stad Lokeren en KSA Eksaarde de Tienerfuif, een fuif voor tieners geboren tussen 12 en 16 jaar, onder het thema ‘laser edition’. De fuif begint om 20 uur in de fuifzaal in het Sport- en Jeugdcentrum. 

De Lokerse Tienerfuif is er voor tieners, geboren in 2012, 2011, 2010, 2009 en 2008. Dat zijn veelal tieners die voor het eerst een fuif bezoeken. Daarom wordt er ook extra ingezet op veiligheid. Zo zal er een neutrale zone zijn, waar ouders hun tieners kunnen afzetten en ophalen. Ook zal er actief worden gecontroleerd op leeftijd. Identiteitskaart meebrengen is dus de boodschap. Het evenement is helemaal alcohol- en rookvrij. Water en frisdranken worden verkocht aan 2 euro.

"Lokeraars feesten graag. En als we feesten, doen we het graag goed. En dat is wat we onze tieners met de Tienerfuif willen meegeven. Voor de tieners en hun ouders is deze Tienerfuif meestal de eerste keer kennismaking met het Lokerse uitgaansleven. Via deze samenwerking willen we hen dan ook de werking en organisatie van dergelijk fuiven laten opsnuiven en duidelijk maken dat we binnen Stad Lokeren graag alles inzetten op veilige, maar vooral ook toffe en onvergetelijke fuiven in een betrouwbare omgeving.", zegt Marjoleine de Ridder, schepen van Sport & Jeugd. 

De inkomprijs bedraagt 4 euro (exclusief servicekosten). Tickets zijn te koop via tienerfuif.eventsquare.store. Aan de kassa zijn tickets verkrijgbaar aan 5 euro. (mb)