Delhaize Waasland heeft nieuwe uitbaters

SINT-NIKLAAS.  Delhaize Waasland in het Waasland Shopping is gisteren, dinsdag 14 november, als zelfstandige Delhaize supermarkt geopend met nieuwe uitbaters. 

Die nieuwe uitbaters, Hélène Decroix en Niels Parmentier, beginnen niet onbeslagen aan de uitdaging. "Ik werk ondertussen al 15 jaar voor Delhaize", vertelt Hélène Decroix. "Eerst als adjunct-directeur in opleiding en de afgelopen twee jaar als directeur van de winkel hier in Sint-Niklaas. De laatste twee jaar werkte ik hier samen met Niels, die aan de slag was als adjunct-directeur. We kennen elkaar door en door en zijn vastberaden het verhaal van Delhaize Waasland op een succesvolle manier verder te zetten".  Het duo kan rekenen op een team van 75 medewerkers om het succes van de winkel verder te zetten. 

Delhaize Waasland is gebouwd volgens een gloednieuw winkelconcept waarbij de nadruk ligt op een vlotte en efficiënte doorstroming, innovatie en inspiratie. De focus ligt er op een uitgebreid aanbod en gemak. Hélène & Niels zullen in de loop van de openingsweek enkele veranderingen doorvoeren om de klanten nog meer van dienst te zijn. Zo komt er een uitgebreider assortiment in de afdeling Bakkerij, komt er vrouwelijk rund dat beter is van smaak en kwaliteit in de Beenhouwerij en starten ze met een traiteur-bedieningstoog met huisbereide gerechten van hoge kwaliteit. Goed nieuws voor de vaste klanten: de Collect-service blijft bestaan. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Waasland.

"Elke klant die dit weekend langskomt leggen we extra in de watten. Er zullen heel wat degustaties in de winkel zijn!", vertelt Decroix enthoustiast. De opening gaat gepaaard met een straffe openingsactie waarbij deelnemers kans maken op een hoofdprijs van maar liefst €1000. 

De openingsuren van de winkel in de Kapelstraat 100 in Sint-Niklaas blijven ongewijzigd: van maandag tot en met donderdag  en op zaterdag is de winkel open van 8 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur. Op zondag is de winkel gesloten. (mb, foto: © Delhaize)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Vrouwen krijgen in maart op vrijdagavond de kans op wat extra me-time in het Waasland Shopping Center. Elke vrijdagavond is er van 17 tot 21 uur het Flair Friyay-café, waarin experts...

LOKEREN. Na bijna 9 maanden werken is de Delhaize supermarkt Lokeren volledig heropgebouwd. Brede gangpaden, sfeervolle verlichting en een uitbreiding van het aanbod moeten klanten een aangename...

SINT-NIKLAAS. Komende zaterdag, 18 maart, zijn De Romeo's en Bart Kaëll te gast in het Waasland Shopping Center. 

SINT-NIKLAAS. Het bezoekersaantal van Waasland Shopping Center steeg in 2016 met 1 procent. De omzet van het shopping center kende een stijging van ongeveer 1 procent. Vooral de Gift Cards blijken...

SINT-NIKLAAS. Tijdens de eindejaarsperiode liep er in drie shoppingcentra, beheerd door Demivo Consult, een een actie ten voordele van SOS Kinderdorpen.

BEVEREN. Waar tot voor kort nog een AD Delhaize gevestigd was, is vandaag een Proxy Delhaize geopend. De nieuwe winkel biedt een uitgebreid assortiment van 9000 producten. Zo'n 22 mensen kunnen er...