Winnaars zichtbaarheidsactie Sint-Joris krijgen filmticket 

KRUIBEKE. De school Sint-Joris Bazel hield tussen 7 november en 5 december een zichtbaarheidsactie. Daarbij werden leerlingen gemotiveerd om goed zichtbaar met fluohesjes en goed werkende fietsverlichting naar school te komen. Vooraf kregen ze al in klasgroep een project rond zichtbaarheid en kregen ze een fietsencontrole door de politie.

De actie kaderde in de sensibilisering omtrent ‘zichtbaar en veilig naar school fietsen’. Het Slimme Mobiele Scholen-team van de school noteerde de namen van leerlingen genoteerd die het goede voorbeeld gaven. Zij maakten kans op een prijs. Een onschuldige hand trok tien winnaars die elk een bioscoopticket van Kineopolis kregen. (mb)

 

 

Lees ook:

Werken Dendermondse Steenweg gestart

SINT-NIKLAAS.  Gisteren, maandag 23 januari, zijn de werken aan de Dendermondse Steenweg gestart. Eerst wordt de brug onder de E17 hersteld, daarna komen de fiets- en voetpaden aan de beurt.

Bomen maken plaats voor fiets- en wandelpad

BEVEREN. Eerder deze week werden bomen op de dijk van het Vingerlingpad in Kieldrecht gekapt. Dat zorgde vorige enige beroering. Volgens schepen Filip Kegels werden de bomen echter niet zomaar...

Amper overtredingen tijdens Verkeersveilige Nacht

OOST-VLAANDEREN. In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 december vond de 26ste editie van de ‘Verkeersveilige Nacht Oost-Vlaanderen’ plaats. Het was de afsluiter van de ‘Verkeersveilige Week’. 

Actieweek drugs- en alcohol in het verkeer

REGIO. Nog tot en met zaterdag houden het parket Oost-Vlaanderen en de gouverneur samen met de lokale politiezones en de federale wegpolitie een actieweek rond drugs en alcohol in het verkeer. Dat...