Wegwijs in je energieverbruik

STEKENE. Landelijke Gilde Stekene organiseert samen met onder andere Energiehuis Interwaas, Gemeente Stekene en Wase Wind, op 20 april een informatieavond over Energie en renovatie mogelijkheden. Er zal onder andere gesproken worden over de toestand van het huidig verbruik en de uitdagingen die de consument te wachten staan. Ook toekomstgerichte technieken komen aan bod, net als mogelijk subsidies.  

In het kader van de actie 'Stekene renoveert', die loopt i.s.m. steunpunt DUWOBO, zal ook de renovatiecoach aanwezig zijn met een infostandje.

De infoavond start om 20 uur in OC De Statie in de Stadionstraat. De toegang is gratis maar omdat de plaatsen beperkt zijn, is inschrijven verplicht. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

Bedrijven zoeken naar energie-oplossingen

REGIO. Bijna één op de twee bedrijven is niet ingedekt tegen stijgende energieprijzen. Bij diegene die wel ingedekt zijn, loopt voor de helft de indekking eind dit jaar af. Dat blijkt uit een...

Ook Stekene stapt in Papillon-project

STEKENE. Na Sint-Gillis-Waas stapt ook buurgemeente Stekene in het Papillon-project. Via dat project kunnen gezinnen verouderde energievretende huishoudtoestellen vervangen door een energiezuinig...