Verkeersongevallen en poging tot inbraak

GROOT-BEVEREN. De afgelopen dagen vielen een aantal verkeersongevallen te betreuren in de gemeente Beveren. Verder meldde de lokale politie van Beveren een poging tot inbraak.

Tijdens de nacht van maandag 20/06 op dinsdag 21/06 werd geprobeerd in te breken in een warenhuis in de Perstraat te Haasdonk.  Onbekende(n) trachtten de noodingang langs de zijkant open te breken wat mislukte.

Dinsdag 21/06 omstreeks 10.00 uur gebeurde een verkeersongeval aan het kruispunt Engelsesteenweg met Oostlangeweg te Doel. Jeanne K. uit Antwerpen die met haar  personenauto de Engelsesteenweg volgde kwam op het kruispunt in aanrijding met de lichte vrachtwagen bestuurd door Luc D.L. uit Wommelgem die de Oostlangeweg volgde. Beide bestuurders werden hierbij gekwetst, net als een passagier Alain V.D.V. uit Willebroek.

Dinsdag 21/06 omstreeks 14.15 uur gebeurde een verkeersongeval te Doel, Kruispunt Engelsesteenweg met Oostlangeweg. Motorfiets bestuurd door Toon D.B. uit Sint-Niklaas die de Engelsesteenweg volgde kwam in aanrijding met personenauto bestuurd door Suzanne S. uit Beveren die de Oostlangeweg volgde. Bestuurster van de personenauto werd licht gekwetst. De bestuurder van de motorfiets alsook zijn passagier Candy V.B. uit Sint-Niklaas werden zwaar gewond.

Dinsdag 21/06 omstreeks 13.50 uur gebeurde een verkeersongeval te Beveren , Oud Arenberg.  Eduard S. die met zijn fiets in de richting van Kieldrecht reed werd geraakt door de spiegel van een personenauto. Hij kwam ten val en werd licht gewond.