Ook Horeca Markt in project ?Aangenaam winkelen in Beveren?

BEVEREN. De informatiedienst van Beveren meldde vorige week in een persbericht de oprichting van ?Aangenaam Winkelen in Beveren?.
Bij dit bericht dient ook nog vermeld dat in het project, naast Unizo, Winkelcentrum Beveren en de gemeente Beveren, ook Horeca Markt participeert.
Het grootste verschil met de vorige handelaarsvereniging "Winkelcentrum Beveren" zijn, naast de deelnemende partners, de financi?le mogelijkheden. De nieuwe vereniging zal tegen 2007 over drie keer meer financi?le middelen kunnen beschikken dan de huidige handelaarsvereniging 'Winkelcentrum Beveren' of 211 650 euro i.p.v. 73 900 euro. De handelaars zorgen zelf voor een aanzienlijk bedrag via de verplichte gemeentelijke handelaarsbijdrage en de gemeente legt een zelfde bedrag bij volgens het principe 1 euro voor 1 euro. Daardoor zal het mogelijk zijn om op een professionele manier een aantrekkelijk en behaaglijk handelscentrum uit te bouwen.
Tot slot wil het gemeentebestuur van Beveren ook aan de plaatselijke handelssituatie in de andere deelgemeenten de nodige aandacht zal besteden.(F)