Zondag is Dag van de Oldtimer

TEMSE. Morgen is het de Dag van de Oldtimer, een organisatie van de vzw Red de Oldtimer. Het is van september 2019 geleden dat de dag nog eens werd georganiseerd en toen lokten de oldtimers enkele duizenden bezoekers. De organisatoren hopen ook nu weer op een flinke opkomst. 

De Dag van de Oldtimer is niet enkel kijken naar wagens op leeftijd. Er zijn ook optredens van The Kettleband en Bedlam in Belgium (AC/DC-tribute band). Ook Adelbert Engler met zijn unieke Ford Mustang 2 Monroe Handler t-roof wordt verwacht. 

Een toegangsticketje kost 5 euro. De Dag van de Oldtimer vindt plaats in de Kapelstraat, er hoogte van huisnummer 88, in Steendorp. (mb)

 

Lees ook:

Koppel uit Sinaai met oude golf naar Budapest

SINAAI.  Gwinny Van Dam en haar vriend Quincy Mortier uit Sinaai starten vrijdag 12 juli aan een opmerkelijke tocht. In een opgelapte golf uit 1991 doen ze mee aan de Budapest Rally 2019, een tocht...

Halloween in Fort Liefkenshoek

BEVEREN. Zaterdag kon de halloweennamiddag in Fort Liefkenshoek op heel wat belangstelling rekenen. Heel wat gezinnen namen deel aan de workshops waarbij ze hun eigen spookje of heksenbezem konden...