Kruibeke tegen Kanker

KRUIBEKE.  Een groep enthousiastelingen organiseert onder de noemer ‘Kruibeke tegen Kanker’ het evenement ‘Kruibeke fietst op rollen’ om geld in te zamelen voor de 1000km van Kom op tegen Kanker. 

‘Kruibeke fietst op rollen’ vindt op 6 november vanaf 19 uur plaats in de sporthal van het Sint-Jorisinstituut aan de Kruibekestraat 55 in Bazel. Er worden maximum 24 ploegen van 4 personen toegelaten. Deelnemen kost 50 euro per ploeg. Inschrijven kan via kruibeketegenkanker.be.

Wie niet wil deelnemen maar wel een gift wil storten, kan dat op het algemeen nummer van de Vlaamse Liga tegen Kanker op rekening BE14 7331 9999 9983 met vermelding 170238759 Kruibeke tegen Kanker. (mb)

 

Lees ook:

700 euro voor Levensloop

BEVEREN. Winkeldorp Beveren heeft 700 euro geschonken aan Levensloop Beveren. Het  geld werd opgehaald tijdens de eerste editie van de Champagnedagen van Winkeldorp Beveren op 25 en 26 juni....

Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker

REGIO. Door de coronacrisis zal het jaarlijkse Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker dit jaar online plaatsvinden. Bij het Plantjesweekend worden azalea’s verkocht door vrijwilligers. Dat zal nu dus...