Langste Koffieklets op Grote Markt van Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Naar aanleiding van 50 jaar Oxfam organiseren de Oxfam Wereldwinkels Sint-Niklaas-Belsele op 5 oktober de langste koffieklets op de Grote Markt te Sint-Niklaas. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur vieren de wereldwinkels een halve eeuw Oxfam met gratis verjaardagstaart met koffie. 

Burgemeester Lieven Dehandschutter en Hooverphonic-frontman Alex Callier zullen de taart aansnijden. Streetband De Strooien Hoedjes en de dansgroep Flamenco Fusion zorgen voor randanimatie. 

Wie met z’n origineelste koffiekop en selfie maakt op het evenement en dat op social media post met de hashtags #OxfamKoffieKlets of #EerlijkDuurtHetLangst maakt kans op een prijzenpakket t.w.v. 50 euro. (mb)

 

Lees ook:

Wereldhuis Bonangana vierde tiende verjaardag

SINT-NIKLAAS. Wereldhuis Bonangana bestaat tien jaar en huldigde tijdens een spetterend jubileumfeest de talrijke vrijwilligers. Verder stonden nog optredens en een receptie, waarbij vrijwilligers...

Sint-Niklaas viert vandaag World Fair Trade Day

SINT-NIKLAAS. Vandaag is het World Fair Trade Day. Voor de gelegenheid promoot de stad de Fairtrade Fietsroute. De 32 km lange route brengt fietsers langs verschillende plaatsen in Sint-Niklaas,...