Maandag starten nutswerken in Sint-Niklaasstraat

SINT-GILLIS-WAAS. Maandag starten nutswerken in de Sint-Niklaasstraat. Daarbij zullen nutsmaatschappijen hun leidingen verleggen of vernieuwingen als voorbereiding op grotere riolerings- en wegeniswerken. Eerst komt het deel tussen het rondpunt en het eind van de bebouwing richting Sint-Niklaas aan de beurt. Dat stuk moet klaar zijn tegen midden november, waarna het deel tussen het rondpunt en de Baarstraat/Laarstraat aan de beurt komt. 

Door deze werken is er vanaf maandag geen doorgaand verkeer mogelijk in de Sint-Niklaasstraat tussen het rondpunt en het eind van de bebouwing richting Sint-Niklaas. Plaatselijk verkeer blijft wel nog mogelijk richting Sint-Gillis-Waas. Fietsers en voetgangers kunnen de werf passeren. Het openbaar richting Sint-Gillis-Waas behoudt z’n route., riching Sint-Niklaas volgt het openbaar vervoer een alternatieve route. 

Begin volgend jaar Begin volgend jaar staan de Baarstraat/Laarstraat, Molenstraat en het deel Sint-Niklaasstraat tussen de Baarstraat/Laarstraat en het centrum van Sint-Gillis-Waas op de planning. Het einde van deze nutswerken wordt ingeschat tegen eind april 2022. (mb)

 

Lees ook:

Nieuwe fase in werken N70 in Melsele

BEVEREN. De werken aan de N70 in Melsele zijn een nieuwe fase in gegaan. Gisteren zijn de werken gestart aan het stuk vanaf de Sint-Elisabethstraat tot net voorbij het kruispunt met de Spoorweglaan. Omdat de weg...