Vrijwilligers gezocht voor plantjesverkoop Kom Op Tegen Kanker

SINT-GILLIS-WAAS. De gemeente Sint-Gillis-Waas organiseert op zaterdag 18 september haar jaalijkse plantenverkoop ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Hiervoor zoekt de gemeente vrijwilligers die enkele uren willen vrijmaken om plantjes te verkopen. Doel is om 2000 plantjes te verkopen. 

De gemeente zorgt voor de nodige bescherming zoals mondmasker en ontsmettingsgel. Alle vrijwilligers zijn na afloop welkom om samen een broodje te eten en na te kaarten over de plantjesverkoop. Aanmelden kan via het Welzijnshuis op het telefoonnummer 03 202 80 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

Rode Kruis-Moerbeke-Wachtebeke zoekt vrijwilligers

MOERBEKE. De Rode Kruis-afdeling van Moerbeke en Wachtebeke is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de ploeg te versterken. Tot voor kort was er een zeker instroom van vrijwilligers via de gratis...

Kruibeke tegen Kanker

KRUIBEKE.  Een groep enthousiastelingen organiseert onder de noemer ‘Kruibeke tegen Kanker’ het evenement ‘Kruibeke fietst op rollen’ om geld in te zamelen voor de 1000km van Kom op tegen Kanker.