Materiaal terugbrengen naar provinciale uitleendienst kan nu 24/7

OOST-VLAANDEREN. De uitleendienst van de Provincie Oost-Vlaanderen biedt voortaan inleverboxen aan. Daarmee kunnen mensen die het ontleende materiaal buiten de reguliere werktijden terugbrengen. De inleverboxen zijn reeds beschikbaar in de magazijnen in Sint-Niklaas en Gent. Vanaf volgend jaar zullen ze ook beschikbaar zijn in het magazijn in Geraardsbergen. Een inleverbox huren kost 10 euro. 

"Hiermee willen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Nu kunnen ze 7/7 en 24/24 het ontleende materiaal terugbrengen." , zegt gedeputeerde Leentje Grillaert, bevoegd voor de Uitleendienst. 

Verenigingen, buurtcomités, scholen, steden en gemeenten in Oost-Vlaanderen kunnen bij de uitleendienst onder andere licht- en geluidsinstallaties, beamers en tentoonstellingspanelen ontlenen. (mb)

info: oost-vlaanderen.be/ontspannen/evenementen-organiseren/uitleendienst.html

 

Lees ook:

Heirbaut Hoeveproducten wil CO²-neutraal werken

TEMSE. Heirbaut Hoeveproducten uit Temse is gehuldigd als verdienstelijke Oost-Vlamingen. Het bedrijf doen heel wat inspanningen om CO²-neutraal te werken. Met het methaangas uit koeienmest wekt het...

Subsidies voor innovatieve landbouwprojecten

OOST-VLAANDEREN.  Coöperatief boslandbouwbedrijf Pomona Puur Natuur vzw krijgt voor haar project ‘Van spelt tot brood in het Waasland’ subsidies van de provincie Oost-Vlaanderen. 

Verkeersveilige nacht: 15% rijdt te snelheid

OOST-VLAANDEREN. In de nacht van de vrijdag op zaterdag vond de 25ste editie plaats van de verkeersveilige nacht in Oost-Vlaanderen. Een 200-tal agenten hielden op een honderdtal plaatsen controles. Door een...