Werf rioproject Tereken – Schoolstraat herstart na bouwverlof

SINT-NIKLAAS. Het bouwverlof zit er op. Dat betekent dat heel wat werven vandaag terug opstarten. Dat is het geval met de werf van het rioproject Tereken - Schoolstraat. Binnen dat project starten donderdag de werken in de Kongostraat.

De eerste twee weken is het kruispunt Pastoor De Meerleerstraat-Hoveniersstraat-Kongostraat volledig afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van fietsers en voetgangers. Daarna gaat het kruispunt terug open en ligt de werf tot eind augustus in de Kongostraat zelf.

Vanaf maandag 16 augustus gaat het kruispunt Schoolstraat-Tereken dicht. Verkeer uit de richting van de Grote Markt kan dan nog rijden tot aan de Sint Antoniusstraat. Tegen 1 oktober moet het kruispunt afgewerkt zijn. (mb)

 

Lees ook:

Openbaar urinoir ligt er vuil bij

SINT-NIKLAAS. Het openbaar urinoir in Tereken ligt er vuil bij en de afvoer is verstopt. Dat zegt eregemeenteraadslid Patric Gorrebeeck. Naar eigen zeggen werd Gorrebeeck tijdens een avondwandeling...

Nieuwe fietstunnel onder Canadastraat

ZWIJNDRECHT. De nieuwe fietstunnel onder de Canadastraat is bijna klaar. In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 augustus gaat de tunnel open. Hierdoor verhuist de huidige fietsoversteek naar de...