Binnenkort padellen en klimmen op de site tennisclub Ter Poorte

TEMSE. Op het terrein van voormalig tennisclub Ter Poorte aan de Hoogkamerstraat verschijnen binnenkort een padelterreinen en kliminfrastructuur. In eerste instantie gaat het om 7 padelterreinen die mogelijk uitgebreid kunnen worden tot 9 terreinen, waarvan 3 overdekt. Padelclub Boel Padel hoopt midden juli te kunnen starten. 

"We mikken op half juli om padelfanaten te verwelkomen voor veel fun en ontspanning in een groene omgeving naast het mooie Park Verbeek. Het wordt een volwaardige club met ambities en een professionele padelschool.", zegt manager Ilya Chardome. 

Vanaf 2022-2023 zullen ook klimmers op het terrein terecht kunnen. Philippe Weymans, mede-eigenaar van Klimkaffee, investeert er samen met 2 vennoten in de bouw van een geïntegreerde boulderinfrastructuur. Boulderen is klimmen op lage hoogte (tot 4m) en zonder touwen. (mb)

 

Lees ook:

LAGO Beveren opent gloednieuwe padelclub

BEVEREN. LAGO De Meerminnen stelt vandaag haar nieuwe padelclub voor. Liefhebbers zullen er vanaf maandag hun favoriete sport kunnen beoefenen. Er zijn drie terreinen waarvan er twee overdekt zijn....

Speeltuin Lago De Meerminnen tijdelijk gesloten

BEVEREN. De speeltuin aan Lago De Meerminnen is tijdelijk gesloten omdat er vlak naast de speeltuin padelterreinen worden gebouwd. De voorbije dagen was er commotie ontstaan omdat het idee leefde...