Meldpunt sluikstorten in Beveren komt er

GROOT-BEVEREN. In de gemeenteraad van maart had Vlaams Belang voorgesteld om een meldpunt op te richten om zo via een gemakkelijke te bereiken gratis telefoonnummer en een e-mailadres, een sluikstort te melden. Bruno Stevenheydens heeft nu de stand van zaken gevraagd in dit dossier.
Blijkt dat de gemeente er toch werk van zal maken en dat nu de oprichting wordt onderzocht omdat  het schepencollege van mening is dat er een goede voorbereiding moet zijn voorafleer het meldpunt op te richten.
Bruno Stevenheydens reageerde ook op een gezegde van burgemeester Marc Van de Vijver toen hij nog schepen was en waarin hij zei dat hij in de gemeenteraad enkel kritiek hoort van Vlaams Belang, maar nooit voorstellen. "Dat is flauwe kul", aldus Stevenheydens. "En het verbaast me van Marc Van de Vijver, omdat ik hem enkele jaren geleden nog heb horen vertellen dat hij regelmatig met veel interesse luistert naar onze tussen komsten en voorstellen".  Het oprichten van een meldpunt voor het melden van sluikstorten is zo'n voorstel.(F)