Uitbreiding Waaslandhaven brengt meer vraag naar uitzendmedewerkers

GROOT-BEVEREN. Naar aanleiding van de verhuis van Creyf's kantoor naar de Grote Markt 9 te Beveren, heeft office manager Tom Rondas er op gewezen dat in de regio de uitbreiding van Waaslandhaven de vraag naar uitzendkrachten doet stijgen. De verhuis naar een centraal gelegen en groter kantoor was dan ook een noodzaak.
 " We hebben onze handen meer dan vol met het vinden van de geschikte kandidaten voor de verschillende bedrijven die in Waaslandhaven een beroep op ons doen. In het vernieuwde kantoor zullen we voortaan dus nog beter in staat zijn om bedrijven te helpen om hun tijdelijke vacatures in te vullen en te zoeken naar de meest geschikte kandidaat." Aldus nog Rondas.
Het vernieuwde kantoor biedt zowel onderdak aan de afdelingen Office voor bediendenprofielen als Logistics voor arbeiders en technisch personeel.  Manager Tom Rondas bevestigt dat zijn team in het nieuwe kantoor, gelegen in het centrum van de gemeente,  voortaan nog beter is uitgerust om kandidaat-uitzendmedewerkers te verwelkomen, samen met hen de actuele jobaanbiedingen te doorlopen en kandidaten bij te staan met hulp en advies.
Zo is het Creyf's kantoor in Beveren, op dit moment nog op zoek naar o.a. ervaren onderhoudsmecaniciens,  heftruckchauffeurs, logistieke arbeiders, operatoren voor de chemische nijverheid en poetsvrouwen. (F)