Nieuwe general manager voor afdeling Food & Fine Chemicals van Agidens

ZWIJNDRECHT. De divisie Food, Beverage & Fine Chemicals van systeemintegratiebedrijf Agidens uit Zwijndrecht heeft met Jeff Krbec een nieuwe general manager. Met meer dan 25 jaar technische ervaring in de voedings-, chemische, kunststof-, glas- en metaalindustrie staat hem de uitdaging te wachten om de divisie verder te begeleiden naar marktuitbreiding en groei.

Agidens

Het Belgische Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten life sciences, food & beverage, tank terminals, fijnchemie en infrastructuur. Het ingenieurs- en systeemintegratiebedrijf heeft wereldwijd meer dan 650 medewerkers in dienst en is actief in zeven landen: België (hoofdzetel), Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, de VS en Polen. Samen realiseren zij een order intake van ca. 90 miljoen euro. (mb)

 

Lees ook:

BRUSSEL/ZWIJNDRECHT. Van den Berg, een dochteronderneming van BESIX Group, heeft Agidens Infra Automation (AIA) uit Zwijndrecht overgenomen. Agidens Infra Automation is marktleider in...