Goodiebag voor 50 fietsers ter gelegenheid van 50 jaar Oxfam

SINT-NIKLAAS. De Oxfam Wereldwinkels van Belsele en Sint-Niklaas organiseren op 8 en 9 mei een feestweekend naar aanleiding van de Internationale Dag van de Fairtrade. De wereldwinkels trakteren zaterdag hun klanten op koffie en een kraslot. 

Zaterdag wordt de Fair Trade Fietsroute gepromoot met een goodiebag voor de eerste 25 deelnemers in de zowel de voor- als namiddag. De fietskaart is gratis te downloaden op de Fair Trade pagina op de website van de stad Sint-Niklaas. De fietskaart is ook verkrijgbaar in de beide winkels van Oxfam en bij alle deelnemende handelaars. De fietsroute start aan de Oxfam Wereldwinkel aan de Heistraat 115c te Sint-Niklaas. Deze FairTrade fietsroute is een samenwerking tussen de Stad Sint-Niklaas, dienst internationale samenwerking en Oxfam Wereldwinkels Sint-Niklaas VZW.

moederdag

Zondag brengt Oxfam Wereldwinkel Sint-Niklaas een moederdagontbijt aan huis. Het ontbijt is samengesteld uit Oxfamproducten en lokale producten van plaatselijke bakker en kaas- en vleeshandelaars. (mb)

 

Lees ook:

Fiets eens de kapellenroute

STEKENE. De Heilige Helenaparochie in Sint-Gillis-Waas en Stekene telt heel wat kapelletjes. Er is nu een fietsroute verschenen langs de vele kapelletjes in Stekene. 

Ontdek de Scheldevallei dankzij Hoogtij

REGIO. Morgen, zondag 20 juni, start de derde editie van Hoogtij. Daarin nemen het Regionaal Landschap Schelde-Durme en LIFE Sparc bezoekers mee op sleeptouw langs de Schede, Durme en Rupel....

Sint-Niklaas viert vandaag World Fair Trade Day

SINT-NIKLAAS. Vandaag is het World Fair Trade Day. Voor de gelegenheid promoot de stad de Fairtrade Fietsroute. De 32 km lange route brengt fietsers langs verschillende plaatsen in Sint-Niklaas,...