Berichten van lokale politie

Op 24 mei omstreeks 14.00u werd een poging inbraak  vastgesteld in een woning in de Sportlaan. Daders zijn vermoedelijk binnengeraakt via een openstaande deur of raam. Er werd echter niets ontvreemd.

Op 24 mei omstreeks 14.30u is er een verkeersongeval gebeurd op de Grote Baan te Melsele. Toen de fietser, Marcel R. uit Melsele, de Grote Baan overstak naar de Ijzerstraat, kwam hij in aanrijding met de personenwagen, bestuurd door Lisette D.L. uit Antwerpen. De fietser werd licht gekwetst.

Op 26 mei omstreeks 6.30u is er een verkeersongeval gebeurd op het kruispunt met de Gemenestraat te Kieldrecht. Op het kruispunt kwam het voertuig, bestuur door Marc R. uit Sint-Gillis-Waas in aanrijding met het voertuig bestuurd door Miranda B. uit Nederland. Laatstgenoemde werd licht gewond.

Op donderdag 26/05/2005 tussen 13.00 en 14.00uur werd er een snelheidscontrole met inachtneming van enkel de technische correctiemarge (overtreding vanaf +7km/uur) georganiseerd op de Grote Baan te Melsele in de zone waar de snelheid beperkt is tot 50km/uur. Bij de 398 gecontroleerde voertuigen werden er 74 gewone en 12 zware snelheidsovertredingen vastgesteld.