Buurt Kiekenhaag, Ketelaarsgras- en Nachtegaalstraat is warmste buurt van Stekene

STEKENE. Buurt Kiekenhaag, Ketelaarsgras- en Nachtegaalstraat heeft de wedstrijd ‘Warmste buurt van Stekene’ gewonnen. De buurt is door een jury als winnaar gekozen uit 16 buurten die deelnamen aan de wedstrijd. Honderden verlichte kerststallen en uniforme kerststerren zorgden voor een unieke sfeer in de buurt. Als prijs krijgen ze op hun volgend buurtfeest, wanneer dat opnieuw is toegelaten, een springkasteel. 

De buurt August Melsstraat won met 37 procent van de stemmen de publieksprijs. Zij winnen een muzikale act op hun volgend buurtfeest, aangeboden door het Feestcomité van Stekene.

De actie startte in november 2020 met de vraag om van straten, wijken of buurten een warme omgeving te maken door samen de voortuinen of straatgevels te verlichten en onder te dompelen in een sfeervol winterthema. (mb)

 

Lees ook:

Stekene wil ‘Warmste gemeente’ worden

STEKENE. De gemeente Stekene vraagt zijn inwoners om van hun straat, wijk of buurt een warme omgeving te maken door samen de voortuinen of straatgevels onder te dompelen in een sfeervol winterthema. Op die...

Laatste kans voor kerststallenroute in Kiekenhaag

STEKENE. Wie nog even de kerstsfeer wil opsnuiven, moet er snel bij zijn. Het zijn de laatste dagen dat de kerststallen  en verlichte in de Stekense wijk Kiekenhaag te bewonderen zijn. In zowat elke...