Hogeschool Odisee organiseert eerste digitale infodag voor volwassenen

SINT-NIKLAAS.  Hogeschool Odisee organiseert vandaag een digitale infodag op maat van volwassenen. Volwassenen die zich willen bijscholen vinden op een online platform alle informatie over bachelor- en graduaatsopleidingen, kunnen cursussen inkijken, lessen meevolgen en via chat vragen stellen aan docenten, trajectbegeleiders en studieadviseurs. 

Steeds meer mensen willen een (voltijdse) baan combineren met een opleiding. Ze zoeken een nieuwe uitdaging, willen zich omscholen omwille van corona, of willen eindelijk het diploma halen waar ze als jongere al van droomden. Odisee biedt verschillende aangepaste trajecten aan volwassenen, die zal toegelicht worden op de infodag. De datum werd gekozen vanwege het momentum van de goede voornemens aan het begin van het jaar. Uit bevragingen blijkt dat dit een moment is waarop deze mensen een eventuele carrièreswitch overwegen.

De virtuele infodag gaat door op van 10 tot 14 uur. Meer info en aanmelden kan via odisee.be/aanbod-voor-volwassenen. (mb)

 

Lees ook:

19de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen

REGIO. Toerisme Oost-Vlaanderen organiseert haar 19de infodag om het Oost-Vlaamse groepsaanbod te promoten volgens een nieuw concept. Waar aanbieders van groepsuitstappen en streekproducenten...

Eerste virtuele infodag bij Odisee hogeschool

REGIO. Coronacrisis of niet, laatstejaars secundair onderwijs, en ook volwassenen die een hogeschoolopleiding willen volgen, moeten een studiekeuze kunnen maken. Nu de klassieke  info- en...