Typografics vervangt wagenpark

HAMME. De 38 medewerkers van grafisch dienstverlener Typografics uit Hamme hebben een mooi kerstgeschenk gekregen: een nieuwe bedrijfswagen. Bij de keuze van de nieuwe bedrijfswagen  kregen de medewerkers behoorlijk wat inspraak. Omdat niet elke medewerkers een lader voor een elektrische wagen kan installeren, gaf het bedrijf de voorkeur aan wagens met een lage CO2-uitstoot. Na een uitgebreide analyse weerhield het bedrijf twee merken, waaruit de medewerkers voor BMW kozen. 

"Mobiliteit is voor Typografics belangrijk. We werken vooral via outsourcing. Onze grafische designers zijn actief over heel het land.", zegt zaakvoerder Danny Mertens. "We hebben gekozen om te werken met specialisten voor alle facetten: automerk en leasing uiteraard maar ook het doortrekken van de huisstijl in onze vloot. Het resultaat: een enorme kostenbesparing, maar meer kwaliteit op elk vlak.", vult mede-zaakvoerder Kristel Pelgrims aan.  

ALD Automotive maakte een analyse, zowel op vlak van wat de automarkt te bieden als op vlak van noden en mogelijkheden van de medewerkers. "Een bedrijfswagen is in de eerste plaats een medewerkerswagen. Daarom kreeg de bestuurder een stem in de beslissing. Uit de studie van de verschillende merken, modellen, motorisaties en bijhorende voorwaarden gaf BMW het beste totaalplaatje. We twijfelden tussen twee merken en hebben ons team dan mee laten beslissen. Zij kozen unaniem voor BMW. Voor ons waren de prijs, de beperkte CO2-uitstoot, serviceniveau en het verbruik doorslaggevend in onze beslissing", motiveert Kristel de keuze. De wagens zijn helemaal aangekleed in de huisstijl van het bedrijf. (mb)

 

Lees ook:

Vergunning voor woonwagenterrein in Heykavel

DE KLINGE. Het schepencollege van Sint-Gillis-Waas heeft een omgevingsvergunning verleend voor een kleinschalig residentieel woonwagenterrein in Heykavel in deelgemeente De Klinge. Tegen het...

LANXESS wil tegen 2040 klimaatneutraal worden

KALLO/LILLO.  Speciaalchemiebedrijf LANXESS, met vestigingen in Kallo en Lillo, wil met de hele groep tegen 2040 klimaatneutraal worden en zijn uitstoot van broeikasgassen van momenteel zo’n 3,2...