Circus Barones hervat tournee 'The Greatest Show'

BEVEREN. Na een verplichte corona-stop hervat Circus Barones haar tournee met het nieuwe programma ‘The Greatest Show’.  Met zijn typische humor leidt ringmaster Patat een boeiende en gevarieerde show waarin acrobatie, dierendressuur en clownerie hun plaats vinden. Een  schitterende choreografie met zang en dans zorg niet enkel voor verwondering en vervoering maar ook ontroering.

Circus Barones slaat van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober haar tent op op het Gravenplein in Beveren. Er zijn voorstellingen op woensdag 30 september om 15 uur, vrijdag 2 oktober om 18 uur, zaterdag 3 oktober om 15 en 18 uur en op zondag 4 oktober om 11 en 15 uur.  Tickets zijn in voorverkoop verkrijgbaar vanaf dinsdag 29 september van 11 tot 12 uur en telkens een uur voor de start van de voorstelling. 

gratis duotickets

Waaskrant mag 5 duotickets weggeven voor de voorstelling van zaterdag 3 oktober 18 uur.  Wie kans wil maken, stuurt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en adres. Er kan maar 1 duoticket per persoon gegeven worden, op het zelfde woon- en email adres. 

Om te voldoen aan alle coronavoorschriften, werd de tent gepast ingericht. Hierdoor kunnen er slechts maximum 200 toeschouwers per voorstelling binnen. Een overzicht van de genomen coronamaatregelen is terug te vinden op circusbarones.com en de facebookpagina Circus Barones.  (mb)

info:  circusbarones.com

 

Lees ook:

Sint in de Piste geannuleerd

SINT-NIKLAAS. De angst voor Covid-19 heeft opnieuw een aantal populaire evenementen doen sneuvelen. Sint in de Piste, Wintercircus Vlaanderen en Plaza Sinterklaas zullen dit jaar niet plaatsvinden. 

Felle wind hield Circus Barones zondag dicht

SINT-NIKLAAS.  Het slechte weer hield gisteren de tent van Circus Barones gesloten. Bezoekers kregen te horen dat de voorstelling op last van de stad Sint-Niklaas was afgelast. De tent is bestand...

Woensdag is buitenspeeldag

BEVEREN. Naast de buitenspeeldag van de Vlaamse tv-zenders voor kinderen, is er ook de buitenspeeldag van het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en de Vereniging Vlaamse Jeugddiensten vzw.  Daar doet...

Op reis naar sprookjesland met Circus Barones

BEVEREN. Circus Barones slaat van 24 april tot en met 28 april haar tenten op op het Gravenplein in Beveren.  Waar de circusartiesten zich vorig jaar lieten inspireren door een reis rond de wereld,...