Half miljoen euro voor renovaties bestaande woningen

LOKEREN.  Het stadsbestuur van Lokeren gaat vanaf september eigenaars ondersteunen bij de renovatie van hun woning met een stedelijke renovatiepremie. Daarvoor trekt de stad de komende vijf jaar jaarlijks €100 000 euro uit.

De premie is niet gekoppeld aan inkomens- en eigendomsvoorwaarden en kan nooit hoger zijn dan €5000. De premie is gericht op werken die de renovatie van een bestaande woning omvatten. Verder maakt de stad geen onderscheid in wie de werken uitvoert: in eigen beheer of door een aannemer. Wel moeten de werken steeds te verantwoorden zijn door een of meerdere facturen. Facturen van werkzaamheden die dateren van voor 1 september 2020 worden niet aanvaard. (mb)

 

Lees ook:

Tijdelijke verhuis van Bond Moyson Beveren

BEVEREN. Het kantoor van Bond Moyson Beveren verhuist vanaf vandaag tijdelijk naar de Oude Zandstraat 47. Ook de medewerkers van Dienst Maatschappelijk Werk en Fit&Well2DAY verhuizen mee. Reden voor...

Subsidies voor ontwikkelingshulp

REGIO. Acht Wase projecten krijgen subsidies van de Provincie Oost-Vlaanderen. Het gaat om acht projecten die worden uitgevoerd in een land in ontwikkeling. 

Ruim 2 miljoen euro voor nieuwbouw Wase scholen

REGIO. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts investeert 4 miljoen euro in 19 scholenbouwprojecten over de provincie Oost-Vlaanderen. Drie van die projecten worden uitgevoerd in het Waasland en...