Provincie lanceert nieuwe brochure 'vrijetijdsaanbod voor gezinnen'

OOST-VLAANDEREN. De Provincie Oost-Vlaanderen heeft een nieuwe brochure ‘vrijetijdsaanbod voor gezinnen’ ontwikkeld.  Met een overzicht van alle provinciale domeinen en erfgoedsites en enkele unieke Oost-Vlaamse troeven is de brochure een handig hulpmiddel voor vakantie-uitstappen dicht bij huis. 

Om het plannen van een uitstap zo eenvoudig mogelijk te houden, staan de domeinen en erfgoedsites gegroepeerd per toeristische regio. Handig om te bladeren tussen het Meetjesland, Waasland, Scheldeland, Vlaamse Ardennen, Leiestreek en de regio Gent. Ook de contactgegevens van de Oost-Vlaamse Rap op Stapkantoren zijn opgenomen in de brochure. Deze kantoren kunnen helpen bij het plannen van mooie en betaalbare uitstappen. 

"De brochure toont aan dat Oost-Vlaanderen voor iedereen een gevarieerd aanbod aan activiteiten te bieden heeft. Zo kan je o.a. wandelen in verschillende bossen, met een bootje varen op één van onze waterlopen, een divers aanbod aan sporten beoefenen, een rondleiding volgen in onze erfgoedsites en nog zo veel meer.", zegt gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Communicatie. 

De brochure bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 09 267 82 65. De brochure is ook online te raadplegen op oost-vlaanderen.be. (mb)

 

Lees ook:

Subsidies voor land- en tuinbouw

OOST-VLAANDEREN. De Provincie Oost-Vlaanderen geeft 17.500 euro subsidies aan vijf imagoversterkende initiatieven in de land- en tuinbouw. Daarvan komen er drie uit het Waasland. Zo kan het...

Droogte zorgt voor uitbreiding onttrekkingsverbod

OOST-VLAANDEREN. Gouverneur van Oost-Vlaanderen Carina Van Cauter heeft een tijdelijk onttrekkingsverbod ingesteld voor een aantal aantal bijkomende onttrekkingszones van de onbevaarbare waterlopen...