Den Azalee heropent op 11 mei

SINT-NIKLAAS. Den Azalee werkt aan de heropening van de kringwinkels op maandag 11 mei. Eerst was voorzien dat de inzameling van herbruikbare goederen reeds komende maandag zou starten, maar dat is na een test uitgesteld. Bij een praktische proef bleken er nog een paar factoren te ontbreken om te voldoen aan de veiligheidseisen. Den Azalee hoopt die in de loop van komende week op te lossen. 

Het inzamelen van herbruikbare goederen bij de magazijnen naast de kringwinkels in Sint-Niklaas, Temse en Sint-Gillis-Waas start dus op dezelfde dag als de heropening van de winkels. Voor het inzamelen van de goederen zijn strikte maatregelen van kracht, zoals steeds 1.5 meter afstand houden, beurt afwachten en de goederen zelf uitladen en deponeren in de voorziene bakken. De Azalee vraagt ook om de goederen per fractie reeds thuis te sorteren. Bekijk hier de flyer met de maatregelen. 

In een tweede fase start Den Azalee met het ophalen van goederen aan huis bij diegene die voor de lockdown reeds een afspraak had gemaakt. Wie nog geen afspraak had, moet nog een paar weken geduld oefenen. (mb)

 

Lees ook:

Den Azalee automatiseert en breidt uit

SINT-NIKLAAS. Maatwerkbedrijf Den Azalee zamelt jaarlijks 3.352 ton goederen en textiel in en die hoeveelheid blijft stijgen. Om de stroom aan herbruikbare goederen te kunnen verwerken, gaat Den...

Beverse Tennisclub mag activiteiten herstarten

BEVEREN. Op 20 juli moest de Beverse Tennisclub haar Gastronomisch Dubbeltornooi stilleggen omdat een bezoeker positief werd getest op covid-19. Nu zowel de organisatoren als deelnemers negatief...