Radio Land van Waas maakt ‘Wase Heldenketting’

SINT-NIKLAAS. Radio Land Van Waas laat met een nieuwe interviewreeks Waaslanders aan het woord over hun rol in de coronacrisis. De iets diepgaandere interviews zullen uitgezonden worden in het wekelijkse radiomagazine ‘Het Vrije Waasland’ op zaterdagochtend tussen 10 uur en 12 uur.

Komende zaterdag mag Elly Heyns als adjunct hoofdverpleegkundige op de afdeling Intensieve Zorgen in het AZ Nikolaas de spits afbijten. Ze zal er vertellen hoe zij als verpleegkundige, als leidinggevende en als mens omgaat met de dagelijkse confrontatie met zware zieke Covid-patiënten.

uitbreiding redactie

De radiojongens uit Sint-Niklaas had nog meer nieuws: het team dat instaat voor ‘Het Vrije Waasland’ breidt uit. Marjan De Gendt, actrice en bestuurslid bij Jeugdtheater Ondersteboven uit Sint-Niklaas, vervoegt het team dat verder bestaat uit Guy Vanhemel, Marc Naudts, Rony Van de Vyver en Klaas De Beer. 

Radio Land Van Waas is onder het motto ‘Sounds great, feels good’ te beluisteren in Sint-Niklaas op 107.9FM, in Lokeren op 105.9FM en via rlvw.be. (mb)

 

Lees ook:

AZ Nikolaas en AZ Lokeren lanceren 'Viva Velo'

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. De ziekenhuizen AZ Nikolaas en AZ Lokeren willen hun medewerkers stimuleren om per fiets naar het werk te rijden. Daarvoor lanceren ze intern de campagne ‘Viva Velo’. "We...

Rode Kruis-Sint-Niklaas zoekt hulp

SINT-NIKLAAS.  Het Rode Kruis van Sint-Niklaas wil 10 extra vrijwilligers inzetten om alle aanvragen te kunnen verwerken binnen de projecten ‘Spring Eens Binnen’ en ‘Brugfiguren’. Het eerste project...

Dubbele versterking voor SC Lokeren-Temse

TEMSE. Voetbalploeg SC Lokeren-Temse heeft twee nieuwe spelers weten te strikken. Het gaat om de 21-jarige Belselenaar Yassin Ben Omar en de 33-jarige Ebrahima Ibou Sawaneh, kortweg Ibou. 

Kiwanis Waasland steunt Rode Kruis-Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Kiwanis Waasland heeft een trainings-AED geschonken aan het Rode Kruis Sint-Niklaas. Het toestel zal vanaf dit najaar ingezet worden in de lessen ‘eerste hulp’ en ‘reanimeren en...