Melseelse Kimbery Bosman wint Miss Exclusive 2020

MELSELE/KNOKKE-HEIST. De 22-jarige studente systeem- en netwerkbeheer Kimbery Bosman uit Melsele is zaterdagavond in het casino van Knokke-Heist verkozen tot de nieuwe Miss Exclusive. Bosman was tijdens de show de absolute topfavoriet van de jury. Ze blonk uit  in catwalk en de vragenrondes. Ze droeg haar avond op aan haar overleden opa en nonkel, wiens grote droom was om Kimbery als miss gekroond te zien. Helaas overleden beiden nog tijdens de finalistenperiode. De nieuwe miss heeft Filipijnse roots. Later dit jaar zal ze deelnemen aan Miss Earth die op de Filipijnen doorgaat. 

Tijdens haar jaar als miss wil Bosman de focus leggen op het sensibiliseren en motiveren van de jeugd voor het milieu met een interactief spel. De organisatie juicht de ambitieuze mentaliteit van hun kersverse Miss toe: "Wij hopen uiteraard dat Kimbery een stralende miss zal zijn met een duidelijk doel."

Cassidy Boel uit Antwerpen (Miss Exclusive fire),  Amber Vermeulen uit Vlaams-Brabant (Miss Exclusive water) en Leila Lemoine uit West-Vlaanderen (Miss Exclusive air) zijn verkozen als eredames. (mb, foto: Jo Vandenbroucke)