Wereldwinkel Melsele houdt eerlijke cadeaudagen

MELSELE. Wie nog op zoek is naar een origineel cadeautje voor de kerst- of nieuwjaarsdagen kan op zaterdag 7 en zondag 8 december terecht in OC Boerenpoort in Melsele. Dan organiseert Wereldwinkel Melsele er haar Eerlijke Cadeaudagen. 

De wereldwinkel biedt er een ruim assortiment aan van dagelijkse producten zoals koffie, thee, honing tot eerlijke wijnen, aangevuld met  een extra aanbod  speciaal voor het eindejaar, waaronder leuke cadeautjes, juwelen, kalenders, kaartjes, agenda’s, of diverse chocoladeproducten. Op de wijnstand zal het ook mogelijk zjin om wijn te proeven. Wie niet kan kiezen uit het ruime assortiment, kan er een Oxfam Cadeaubon van 5, 15 of 25 euro kopen. Even op adem komen, kan in de cafetaria in de bijkapel waar eveneens eerlijke lekkernijen en dranken verkrijgbaar zijn, zoals eerlijke quinoa en rijstpap en pannenkoeken volgens een eigen recept. 

De cadeaudagen van Wereldwinkel Melsele vinden plaats op zaterdag 7 en zondag 8 december van 10.00 uur tot 17.30 uur in de kapel van OC Boerenpoort, Sint-Elisabethstraat 31A te Melsele. (mb)

 

Lees ook:

Sint-Niklaas viert vandaag World Fair Trade Day

SINT-NIKLAAS. Vandaag is het World Fair Trade Day. Voor de gelegenheid promoot de stad de Fairtrade Fietsroute. De 32 km lange route brengt fietsers langs verschillende plaatsen in Sint-Niklaas,...